BODY WORLDS Amsterdam logo
    WvdW-logo-vrijeruimte-RGB

    Wat leuk dat je naar BODY WORLDS Amsterdam wilt komen tijdens het Weekend van de Wetenschap op 7 en 8 oktober 2023


    Ga op reis door het menselijk lichaam

    We lopen er allemaal in rond, maar we hebben vaak geen idee hoe ons lichaam er van binnen uit ziet. BODY WORLDS Amsterdam brengt hier verandering in. Bezoekers krijgen een uniek kijkje onder de huid van het menselijk lichaam.

    BW Academy

    BODY WORLDS Amsterdam heeft een speciaal online spel laten ontwikkelen waarmee jongeren door de expositie geleid worden. Door filmpjes te bekijken en vragen te beantwoorden, kun je punten halen in het spel. Normaal gesproken is het spel alleen toegankelijk voor schoolklassen, maar tijdens het Weekend van de Wetenschap kan iedereen mee vechten voor de eer van de hoogste score. Om het spel te kunnen spelen heb je je eigen telefoon nodig en oordopjes, vergeet die dus niet mee te nemen.

    BODY WORLDS Amsterdam en het Weekend van de Wetenschap

    Het BW Academy spel is ontwikkeld voor Nederlandssprekende kinderen vanaf 10 jaar oud en dus uitstekend voor bezoekers van het Weekend van de Wetenschap. Tijdens dit weekend kunnen kinderen tot en met 14 jaar oud gratis naar BODY WORLDS Amsterdam, door tickets te kopen met de volgende kortingscode:

    WvdW23